Alkoof camper

6 plaatsen met veiligheidsgordelPlaatsen met veiligheidsgordel

6 slaapplaatsenComfortabel slaapgedeelte voor 6 personen

Rijbewijs BJe hebt enkel je rijbewijs nodig om dit voertuig van minder dan 3500 kg te besturen

Document gecontroleerdHet kentekenbewijs is door ons nagekeken en goedgekeurd

Buitenlandse reizen toegestaanDe eigenaar geeft zijn voertuig toestemming om in verschillende landen te rijden

Huisdieren niet toegestaanJouw huisdieren kunnen geen deel uitmaken van deze reis

Inbegrepen in de huurprijs

  • Verzekering voor het voertuig en de inzittenden
  • Pechbijstand

    Ons team staat altijd voor je klaar

  • Beveiligde betaling

    Meer gemak met onze betaalmogelijkheden

  • Garantie bij vertrek

    Ons team biedt je alternatieven in geval van last-minute problemen

A
Armagan presenteert zijn alkoofcamper

Welkom aan boord van onze exclusieve, volledig uitgeruste camper, die niets te wensen overlaat en u een ongeëvenaard reiscomfort garandeert. Met ruimte voor maximaal zes personen is dit voertuig perfect voor familie-avonturen, vrienden die op ontdekkingstocht gaan, of koppels die waarde hechten aan de onafhankelijkheid van reizen in een luxueuze omgeving.

Uitgerust met de nieuwste technologie en comfortfuncties, waaronder airconditioning, een fietsenrek en een ruime luifel, biedt onze camper een eersteklas reiservaring. Een state-of-the-art navigatiesysteem met achteruitrijcamera vergemakkelijkt het rijden en parkeren, terwijl een 19 inch Smart TV (met WiFi-verbinding, YouTube, Netflix, Amazon Prime, Disney+, mogelijk) met houder en een innovatieve zuigventilatie voor het toilet verhogen het wooncomfort. Voor uw veiligheid en gemak zijn vierseizoenenbanden met M+S-markering en bodembescherming standaard.

De camper beschikt over zes comfortabele slaapplekken, waaronder een ruim tweepersoonsbed in de alkoof en een tweepersoonsstapelbed, perfect voor een goede nachtrust. Twee grote garages (hoogte 950 mm x breedte 1350 mm) bieden voldoende opslagruimte voor al uw apparatuur en persoonlijke spullen.

Daarnaast is het voertuig uitgerust met het 'Pack Bronze', dat onder meer bestaat uit een deur met vliegenhor, stoelhoezen voor de cabine en een raam op de toegangsdeur, om maar een paar highlights te noemen.

Onze alkoofcamper met 2,0 L Ford Transit motor (155 pk) en een wielbasis van 3954 mm biedt een veilige reis dankzij cruise control, rijbaanassistentiesysteem en licht- en regensensoren. Het heeft een totale lengte van 7286 mm, een totale breedte van 2340 mm en een hoogte van 3090 mm, met kindveilige slaapgedeeltes, ideaal voor gezinnen.

Een Combi C4-gaskachel en een boiler zorgen voor uw comfort, terwijl de draaibare stoelen in de bestuurderscabine de flexibiliteit vergroten. De capaciteit van de watertanks garandeert ook op langere ritten voldoende watervoorziening.

Ontdek nieuwe horizonten met onze camper en geniet van de luxe om de wereld op je eigen manier te verkennen. Boek nu en kijk uit naar onvergetelijke avonturen en ontspanning, waar uw hart u ook naartoe brengt.

BEDDEN

6 slaapplaatsen

1x tweepersoonsbed - alkoof 1430 x 2200

2 x stapelbedden (4 bedden) elk 780 x 2000

WATERTANKS

Zoetwater (binnen) 20 + 65 l.

Afvalwater 120 l.

Walstroomaansluiting: Beschikbaar

Opbergruimte voor gasflessen (1+1) x 11:13 kg

INRICHTING

Draaistoelen bestuurderscabine gaskachel en boiler Combi C4

Koelkast met vriesvak: 141 l.

Fornuis: kookplaten 3

Isofix: Geen

2x garages

Afmetingen garagedeur H (mm) x B (mm)

nr.1 950x1350

nr.1 950x1150

-------------------

Overige huurvoorwaarden

De camper wordt schoon aan u overhandigd en u dient deze ook schoon terug te geven. De binnen-, buiten-, vaat- en toiletcassette moeten worden gereinigd en de vuilwatertank moet worden geleegd. Als het niet schoon wordt gebracht, moet u de schoonmaakkosten betalen. In dit geval wordt het berekend vanaf de aanbetaling.

Brandstof en ADblue worden als vol vermeld en dienen als vol te worden geretourneerd.

Het gebruik van maximaal 2 gasflessen bij een camper is optioneel tegen meerprijs mogelijk. Het is niet absoluut noodzakelijk om de volle gasfles terug te sturen. Indien het artikel echter geheel of halfvol wordt geretourneerd, vindt er geen betaling plaats.

Bij het ophalen van het voertuig dient de huurder de originele identiteitskaart mee te nemen, deze te tonen en een kopie aan de eigenaar van het voertuig te overhandigen.

Indien de eigenaar van het voertuig vaststelt dat de huurder onveilig is of niet in staat is een voertuig te besturen, kan hij de huur weigeren. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor eventuele kosten die uit deze situatie kunnen voortvloeien. Opzeggingsregels gelden als opzegging van de huurder.

De pechbeschermingsbrief geldt alleen voor campers, niet voor personen.

Om de camper te kunnen overhandigen dient de borgsom van € 1500,- minimaal drie (3) dagen voor de overdracht op onze bankrekening ontvangen te zijn.

Als de aanbetaling dan niet is betaald, vindt er geen overdracht plaats en wordt de boeking geannuleerd. Er gelden dezelfde annuleringsvoorwaarden als bij het boeken.

Let op: Onze bankgegevens worden alleen gebruikt voor de aanbetaling. Het is onafhankelijk van de reserveringskosten. Uw reserveringsbetaling vindt uitsluitend plaats binnen het platform waarop u de reservering heeft gemaakt en met de bij het platform behorende betaalmethoden.

Onze bankgegevens:

BANK: Erste bank

Ontvanger: Kodlogy Technologies GmbH

IBAN: AT35 2011 1839 2238 9500

BIC: GIBAATWWXXX

In het geval van een verkeersboete of een andere strafrechtelijke situatie, evenals tolheffing op de snelweg - dit geldt ook voor het niet naleven van de verkeersregels in Oostenrijk en buiten Oostenrijk - worden uw gegevens doorgestuurd naar de verantwoordelijke instanties. Ook nadat de borg is teruggestort, is de campergebruiker aansprakelijk voor eventuele schade en kosten die tijdens het gebruik ontstaan. Indien de waarborgsom onvoldoende is, is de huurder/gebruiker verantwoordelijk voor het betalen van het verschil. Meer gedetailleerde informatie over de verhuurservice moet worden ondertekend bij de overdracht van het voertuig.

Vrije kilometers: 100 km per dag is inbegrepen in de huurprijs. Als er vooraf geen extra kilometerpakket is aangeschaft, wordt de extra kilometervergoeding aangerekend aan € 0,37/km.

Roken: Roken is niet toegestaan ​​in het voertuig. Gebiedsbeperkingen: Reizen naar het buitenland binnen de EU is over het algemeen toegestaan. Reizen naar andere landen op aanvraag. Reizen naar oorlogs- en crisisgebieden is niet toegestaan.

Kenmerken

Slaapplaatsen

Slaapplaats 1
Stapelbed78x200 cm
Slaapplaats 2
Stapelbed78x200 cm
Slaapplaats 3
Alkoofbed143x220 cm

Voorzieningen

  • Binnendouche
  • WC
  • Koelkast
  • Bestek en borden
  • Stuurbekrachtiging
  • Cruise control
  • Achteruitrijcamera
  • GPS
  • Autoradio

Technische kenmerken

  • ModelRimor Kilig 50
  • Datum eerste inschrijving2024
  • M.T.M.3.500 kg
  • Hoogte3,9 m

Huurvoorwaarden

Voorwaarden van de eigenaar

  • Reis naar buitenlandToegestaan
  • RijbewijsRijbewijs B
  • HuisdierenNiet toegestaan
  • RokenNiet toegestaan
  • Overschrijding van de kilometerstand€ 0,37 per extra km

Bedrag waarborg

  • Betaalwijze van de waarborgRechtstreeks beheerd door de eigenaar, overschrijving
  • Bedrag€ 1.500

Annuleringsvoorwaarden

De terugbetaling hangt af van de annuleringsdatum van de reservering.

Opties

  • Extra bestuurder€ 30,00 per reservatie
  • Administratiekosten€ 20,00 per reservatie

Vertrekplaats


Wien (1110), Oostenrijk

Het exacte adres wordt gecommuniceerd wanneer de boeking wordt bevestigd.

-
  • OpeningsurenMaandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag, feestdag

Geen reviews van een geverifieerde boeking


Armagan
ArmaganGeregistreerd op Yescapa sinds 2023
  • Algemene beoordeling
    Nieuw
  • Aantal reacties100%
  • Gesproken talenEngels, Duits, Turk
  • Gecertificeerd profiel

Gelijkaardige voertuigen rond Wien

We vinden geen gelijkaardige voertuigen als deze.